Kobasice na nemački način

Sastojci: 1 Glavica kupusa,3 Paradajza 1 Kašika mlevene crvene paprike 5 Kašika ulja 1/3 Kašičice limunske kiseline 300 g Kobasice po izboru Pripreme: Kupus isecite na tanke trakice,izgnjeĉite rukama uz dodatak kašike soli.Prebacite u šerpu uvkojoj ćete kuvati jelo.Dodajte ulje,mlevenu papriku i sitno isečen paradajz.Dodajte šolju vode,poklopite i stavite na ringlu da vri na umerenoj temperaturi.Svremena na vreme promešajte kupus.Ako je neophodno dolijte vodu i dodajte još soli.Malo pre nego što se kupus skuva dodajte isečenu kobasicu a na kraju,ukoliko želite da ubijete slatkoću ukus kupusa,dodajte limunsku kiselinu. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru