Jagnjeća đigerica sa paprikom

Sastojci: 3 Kašike ulja Glavica crnog luka 300 g Jagnjeće crne džigerice 1 Manja šargarepa 1 Crvena i žuta paprika Kašika gustina 1 dl Hladne vode So,mleveni biber Za prilog: Kuvani široki rezanci: 30 g Kačkavalja Priprema: U tiganju zagrejati ulje i pržiti sitno seckani crni luk.Kada omekša i malo požuti dodati džigericu isečenu na 4 šnicle ,promešati i propržiti 5-6 minuta.Dodati narendanu šargarepu i paprike isečene na kockice ,promešati i dinstati još 5-6 minuta.Zatim dodati gustin razmućen u vodi,promešati i prokuvati desetak minuta na laganoj vatri.Na krajuposoliti,pobiberiti i preručiti preko kuvanih i oceđenih rezanaca.Posuti narendanim kačkavaljem i služiti. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru