Sastojci: 500 gr Pasulja 400 gr Pančete 200 gr Kobasica 40 gr Belog luka 200 gr Crnog luka 3 Kašike biljnog ulja 250-300 ml Pasiranog paradajza približno 2 litra govwđe čorbe ili goveđeg temeljca 1 Kašika slatke crvene paprike u prahu Crni biber 2 Lovorova lista Prijatno😘
Sastojci: 2 Veze svežeg zelja 1 Veza mladog crnog luka Pola šolje ulja Suvi biljni začin Kokošija kocka za supu So,biber,kašika brašna 100 ml Pavlake za kuvanje Kašika kisele pavlake Vinsko sirće Priprema: Na ulju propržite sitno seckani crni luk zajedno sa perima,pa dodajte brašno.Kad se uprži,dodajte vodu,ubacite kocku za supu i začine.U spremljenu tečnost dodajte seckane listove zelja,a na kraju sipajte neutralnu pavlaku i vinsko sirće.Služite s kiselom pavlakom. Prijatno😘
Comments
Post a Comment