Brzi obrok za vrele dane/pica tortilje

Sastojci: Tortilja meksikana,maslinovo ulje So,biber,beli luk u granulama ili sveži Paradajz sos ili kečap po želji,origano Sir gauda ili bilo koji tvrdi koji se lepo topi Budimska kobasica Dimljena slanina Marinirani šampinjoni Kukuruz šećerac Sveža paprika i paradajz Po želji sveži bosiljak Priprema: Koristiću tortilje meksikana staviću papir za pečenje na podlogu za pečenje premazaću malo maslinovog ulja ili posuti granulama belog luka ili premazati ovako belim luka da bi ona dobila aromu ,malo posolila ,dodala bibera.Stavil u rernu zagrejanu na 180 stepeni oko 2 minuta.Kako bi tortilja ovako narasla i omekšala.Nakon toga tortilju vadim i premazaću paradajz sosom,zatim dodajem dosta origana možete filovati čime god želite ovo su moji predlozi budimska kobasica,dimljena slanina i gauda sve je tanko sečeno pošto su tortilje tanke možete sa filom ili možete narendati.Koristiću šampinjone pošto ću kratko peći picu .Dodajem prvo gaudu,budunsku kobasicu kako bi bila sočnija dodajem slaninu ,sveže marinirane šampinjone sečene pošto ću kratko peći vraćam u rernu na 180 stepeni i dovoljno je da pečete od 3-5 minuta tek dok se ukusi stope i da sir omekša. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Čokoladne lešnik kocke

Riba pastrmka iz rerne