Pikantni pasulj

Sastojci: 400 g Crvenog smrznutog pasulja 400 g Mlevene junetine 400 g Oljuštenog paradajza 1 Čaša crnog vina 1 Glavica crnog luka 4 Čena belog luka Ulje,so, biber Ljuta mlevena paprika Suvi biljni začin Priprema: Usitnjen crni i beli luk propržite na malo ulja, pa kad luk omekša dodajte meso. Začinite solju i biberom, dodajte paradajz i vino i na tihoj vatri kuvajte oko pola sata. Potom dodajte skuvan pasulj i kuvajte zajedno još oko deset minuta . Ako je potrebno dolijte malo vode ili paradajz soka. Zaljutite i začinite po ukusu. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru