Piletina s kikirikijem

 Sastojci: 

2 Pileća bela mesa 

Pola praziluka 

100 g Slanog kikirikija 

So, biber, peršun, ruzmarin 

Soja sos 

Maslinovo ulje 

Pripreme: 

Luk iseckajte na kolutove i propržite ga na maslinovom ulju. Piletinu isecite na kockice i stavite je da se prži s prazilukom dok ne porumeni. Začinite solju, biberom, soja sosom, ruzmarinom, i peršunom i ostavite da se dinsta. Kada meso omekša, dodajte prženi kikiriki. Promešajte i držite na vatri još deset minuta. Piletinu servirajte uz prilog po želji. 

Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Konačno sam pronašao savršen recept za pileća prsa

Sve zajedno se peče Neodoljiv sočan kolač sa orasima i čokoladom!Brzo i ukusno_Coko cake

Đuveč- meso sa povrćem i pirinčem