Som iz rerne sa pireom od šargarepe i celera

Sastojci: 400 g Smrznutih fileta soma 1 Korica limuna Ulje, so, biber 200 g Celera 300 g Šargarepe 1 dl Mleka 50 g Margarina Priprema: Oslić odledite i dobro obrišite papirnim ubrusom. Posolite sa obe stranei poredjajte u pleh obložen papirom za pečenje. Svako parče pospite rendanom korom limuna i biberom. Pecite u rerni 15 minuta na 190 stepeni, a onda pojačajte na 220 stepeni, pa pecite još 10 minuta. Skuvajte celer i šargarepu, pa ih izgnječite. Dodajte kockicu margarina, toplo mleko, so, pa dobro promešajte. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru