Irski paprikaš sa gljivama

Sastojci: 3 Kašike maslinovog ulja 1 Glavica crnog luka 4 Čena belog luka 1 Struk praziluka 600 g Peĉuraka po izboru 2 Šargarepe 1 Stabljika celera 300 ml Piva 3 Krompira ,so,biber Priprema: Usitnite praziluk,crni i beli luk pa propržite na zagrejanom ulju.Dodajte šargarepu isečenu na kolutovei celer isečen na manje komadiće,pa propržite još malo.Pečurke isecite na četvrtine,a oljušten krompir na kockice i sve ubacite u šerpu sa lukom.Promešajte,začinite i nalijte vodom i pivom da sve ograzne.Neka krčka na tihoj vatri dok se krompir ne skuva. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru