Pastirska pita sa kačkavaljem

Sastojci: 500 g Pire krompira 500 g Mesanog mlevenogesa 2 Crna luka 1 Veća šargarepa 100 g Graška 3 Čena belog luka 4 Kašike soka od paradajza 150 g Kačkavalja,so Priprema: Izdinstajte luk,dodajte seckanu šargarepu,beli luk i mleveno meso,pa sve dobro promešajte.Začinite po ukusu,pa dinstajtedok sva voda ne ispari.Na kraju dodajte paradajz,promešajte,pa sklonite sa šporeta.Sipajte smesu u vatrostalnu posudu,a preko nje i pire kojiste pre toga pomešali s pola šolje toplog mleka.Važno je da sve dobro pokrijete,da se meso ne vidi.Pospite pire rendanim kačkavaljem i pecite na 200 stepeni oko 20 minuta. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru