Pikantni indijski vindalo

Sastojci: 800 g Šnicli od vrata 2 Kašičice mlevene ljute papričice 250 ml Goveđeg bujona 2 Crvena luka 300 g Pirinča Priprema: Meso i papriku dinstajte na vrelom ulju minut.Dodajte kašiku bujona i premestite u lonac.Dodajte sitno naseckani luki preostali bujon,te zakuvajte.Smanjite vatru,poklopite i kuvajtesat.Povremeno promešajte.Sklonite poklopac i nastavite da kuvate oko 30 minuta,dok govedina ne bude vrlo mekana .Poslužite vruće na podlozi od pirinča. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Konačno sam pronašao savršen recept za pileća prsa

Sve zajedno se peče Neodoljiv sočan kolač sa orasima i čokoladom!Brzo i ukusno_Coko cake

Đuveč- meso sa povrćem i pirinčem