Varivo od sočiva i kobasice

Sastojci: 100 g Soĉiva 1 Crni luk 2 Šargarepe 2 Krompira 1 Manji komad celera 2 Kašike pasiranog paradajza 700 ml Vode 1 Kašičica kumina 1 Kašičica slatke paprike 3 Kašike sitno seckanog peršuna Kobasice po želji Ulje,so,biber Priprema: Na ulju pržite sitno seckani crni luk,šargarepu i celer.Dodajte kumin i papriku,pazeći da ne zagori,te soĉivo,pasirani paradajz i vodu.Kada provri dodajte krompiiseckan na sitne kockice.Potom dodajte i kobasicu.Kuvajte dok krompir i sočiva ne omekšaju.Na kraju dodajte sveže seckani perśun. Prijatno 😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru