Kremasta čoko torta

Sastojci za koru: 300 gr Mlevenog gluten free keksa po izboru 3 Kašike čija semenki 7 Kašika agave 5 Kašika bademovog mleka 2 Kašike kokokosovog ulja 1 Kašika limunovog soka ZA FIL: 2 Šolje sirovog indijskog oraha 2 Kašike sirovog kakaoa 7 Kašika agave 2 Kašike kokosovog ulja 200 ml Gustog kokosovog mleka ZA ČOKOLADNI SLOJ: 100 g Crne čokolade 2 Kašike kokosovog gustog mleka Pripreme: U blenderu stavite sve sastojke za koru.Umutite i stavite uvkalup od 18 cm.Indijski orah potopite na 15 minuta u vodi,potom ih ocedite pa stavite u seckalicu i mutite dok se ne dobije kremasta smesa.Dodajte ostale sastojke za fil i nastavite sa mućenjem dok se sve ne ujednači.Razlijte fil preko kore.Istopite crnu čokoladu,sklonite sa vatre,pa umešajte kokosovo mleko i dobro promešajte.Prelijte preko fila i stavite u frižider da se ohladi pre sečenja i služenja. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru