Pečurke u pavlaci

Sastojci: 2 Crna luka 2 Čena belog luka 600 g Pečuraka 1,5 dl Vina 2 dl Pavlake za kuvanje 1/2 Kašičice mešavine začina(bosiljak,,ruzmarin,majčina dušica) 1/2 Veze peršuna 1 Kašika putera So,biber Pripreme: Crni luk oljuštite,iseckajte na rebarca a beli luk što sitnije.Pečurke operite i osušite.Na ugrejanom puteru dinstajte crni luk pa dodajte beli.Pečurke iseckajte na listiće pa ubacite u dinstani luk.Kada promene boju,sipajte belovvino i kuvajte dok ne ispari.Kada su pečurke napola gotove,dodajte pavlaku i začine.Na samom kraju umešajte sitno seckani peršun. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru