Čips od kelja

Sastojci: 1 Kelj Malo morske soli Maslinovo ulje Susam,parmezan,čili Pripreme: Operite listove kelja i odstranite im središnji tvrdi deo .Isecepkajtelistove kelja na manje komade i stavite na pek papir.Ako možete koristite maslinovo ulje s raspršivačem,da bi ste ravnomerno naneli ulje na listove kelja i postigli idealnu hrskavost.Začinite ostalim dodacima ,prema svojim ukusu i pecite na 200 stepeni,dok ivice ne postanu braonkaste,10 minuta.Na pola pečenja možete izmešati kelj da bi secravnomerno ispekao.Pred kraj pečenja,možete ostaviti kelj uvrerni savblago otvorenim vratima,još par minuta,kako bi se dodatno sušio i bio još hrskaviji. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru