Čorbica s kobasicom

Sastojci: 1 Kelj 250 g Kobasice 1 Crni luk 3 Čena belog luka 430 g Pasulja Lovorov list 1,5 l Pilećeg bujona 150 g Testenine Ulje,so,biber Pripreme: Kobasicu narežite na kolutove i kratko propržite u dubokom loncu.Izvadite i ostavite sa strane .U isti lonac dodajte malo maslinovog ulja,pa propržite sitno iseckani luki kelj naseckan na trakice.Promešajte,smanjite vatru,poklopite i pustite da kelj uvene,uz povremeno mešanje.Posolite i pobiverite.Kada je kelj uvenuo dodajte oceđeni i isprani pasulj,lovorov list,kobasicu i pileći bujon,pustite da prokuva,pa smanjite vatru i kuvajte još 10 minuta.Dodajte testeninuvi kuvajte još 5 minuta.Poslužite toplo. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Bolonjeze

Napolitanka kocke_torta/najukusniji kremasti kolač

Rafaelo kolač sa plazmom