Losos

Sastojci: 1 Zrno bibera 2 Čena belog luka 200 ml Neutralne pavlake 10 ml Maslinovog ulja ,so 5 g Začinskog bilja 400 g Spanaća 400 g Svežeg lososa Pripreme: Losos isecite na četiri jednaka dela i propržite ga na maslinovom ulju,na najačoj temperaturi.Dovoljno je svega tri četiri minuta prženja sa obe strane kako bi losos dobijo zlatnobraon boju.Izvadite iz tiganja pečenu ribu,te uvnjega stavite sitno seckani belivluk,blanširani spanać,so,biber,neutralnu pavlaku i kuvajte pet minuta.Sklonite tiganj s vatre i u kremasti spanać položite ispečene komade lososa.Po želji,jelo servirajte uz parmezan i belo vino. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru