Teletina u vinu

Sastojci: 4 Teleće šnicle 1 Kašika brašna So,biber,ulje za prženje Ulje za prženje Veća glavica luka 1_1,5dl Belog vina Biljni začin Naseckan peršun za ukus Pripreme: Šnicle istući tučkom za meso .Brašno,so i biber pomešati i uvto uvaljati šnicle.U tiganju zagrejati ulje i pržiti šnicle sa svake strane par minuta (dok ne porumene).Izvaditi šnicle i držati na toplom a u tiganju staviti seckani luk i pržiti da omekša ,dodati vino i biljni začin.Vratiti šnicle u tiganj i na laganoj vatri krčkati par minuta.Ukrasiti peršunovim lišćem i služiti. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru