Jagnjeći kotleti u umaku od sira

Sastojci: 8 Jagnjećih kotleta .So,mleveni biber 2-3 Kašike mekog brašna 80 g Maslaca 2 dl Mleka 4 Trougla topljenog sira Na vrh noža mlevenog muškatnog oraščića Prilog: Baren karfiol Pripreme: Kotlete posoliti,pobiberiti,uvaljati u brašno i pržiti na zagrejanom maslacu svaku stranu po 5-6 minuta.U međuvremenu sipati mleko u šerpicu,staviti na tihu vatru i zagrevati.Dodati izgnječen topljen sir i mleveni muškatni orah i mešati na tihoj vatri da se sir potpuni istopi.Ispržene kotlete služiti uz baren karfiol,sve preliveno pripremljenim umakom. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru