Kremasta torta

Sastojci: 600 g Keksa 300 g Šlaga u prahu 300 g Čokolade 300 ml Mleka Za potapanje keksa : 200 ml Mleka Za dekoraciju: 200 g Čokolade 1 Kašika ulja Pripreme: Šlag umutite s mlekom u čvrstu smesu.Dodajte istopljenu čokoladu i mutite da se sjedini.Svaki komad keksa umočite u mleko i poređajte na tacnu celi red kao koru.Namažite s nekoliko kašika fila,preko stavite red keksa ,fil,dok ne potrošite sav keks i fil.Odozgo završite keksom.Treba da bude 4-5 redova keksa,u zavisnosti od veličine tacne .Za glazuru,istopite čokoladu s uljem i odozgo namažitekolač.Ostavite da se stegne,pa secite na kockice i služite. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru