Musaka od karfiola i kobasice

Sastojci: 1 Karfiol 300 g Kobasice 200 g Pavlake 2 Jaja 1 Kašika brašna 400 ml Mleka 50 ml Ulja Muskatni oraščić po želji Priprema: Karfiol odvojite na cvetove,pa stavite da se kratko obari.U drugu šerpu zagrejte ulje,upržite brašno i nalijte mleko,pa mešajte.Kada se zgusne posolite i dodajte muškatni oraščić.Poslažite u vatrostalnu činiju karfiol,pa između cvetova zabodite komade kobasice.Od sosa stavite tri kašike,a ostatkom prelijte smesu u činiji.Ulupajte jaja s ostatkom sosa i sve prelijte odozgo.Stavite u rernu da se peče na 200 stepeni. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru