Pileći paprikaš

Sastojci: 1 Pile 1 kg Krompira 1 dl Ulja 1 Šargarepa 1 Paradajz 1 Kašičica paradajza iz tube 2 Glavice crnog luka 1 Paprika Aleva paprika Peršunov list Mleveni biber,so Pripreme: Očišćeno pile iseċi na komade i oprati.Na zagrejanom ulju ili masti propržiti sitno iseckani crni luk,dodati na kolutove isečenu šargarepu,isečenu papriku,meso,posoliti po ukusu,sipati pola čaše vode i dinstati uz povremeno dolivanje vode.Kada je meso upola kuvano,dodati kašičicu paradajzaiz tube,malo aleve paprike,očišćen i na kocke isečen krompir,naliti pola litre vode i sve zajedno kuvati da ne bude gotovo.Kuvan paprikaš skinuti sa vatre,umešati i pola kašičice sitno iseckanog peršuna lista i malo mlevenog bibera. Pripreme😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru