Jagnjeće kolenice pečene u kesi

Sastojci: Kesa za pečenje dimenzija 40×35cm: Po kašika aleve paprike i suvog začina Pola kašičice mlevenog bibera 3 Jagnjeće kolenice po oko 0,5 kg ,so 5-6 Krompira srednje veličine,so Prilog: Zelena salata i mladi crni luk Priprema: U kesu za pečenje stavite mešavinu aleve paprike,suvog začina i mlevenog bibera.Kolenicama skratiti kosti,oprati ih,posušiti i posoliti.Zatim ih staviti u kesu,zatvoriti je i dobro protresti,tako da mešavina prione na meso,i staviti na pleh.U kesu pored kolenica staviti i po 5-6 oguljenih krompira,isečenih uzduž na polovine i posoljenih.Kesu dobro zatvoriti i peći oko 2 sata u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.Služiti uz zelenu salatu i mladi crni luk. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru