Oslić s povrćom

Sastojci: 400 g Feta oslića(ili druge bele ribe) 1 Kašika kapara 1 Kašika ceđenog limunovog soka 1 Kašika Maslinovog ulja 1/2 Kašičice bosiljka 10 Čeri paradajza 1/2 Kašičice mlevene paprike 1 Kašika seckanog peršuna Priprema: Na pleh stavite pek papir.Filete oslića premažite crvenom paprikom.Pokrijte alu folijom i pecite na 200 stepeni 10 minuta.Odkrijte ribu,pa dodajte sve ostale sastojke osim peršuna i maslinovog ulja.Ponovo poklopite i pecite u rerni još 10 minuta.Pospite peršunom i prelijte maslinovim uljem. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru