Čoko višnja kolač

Sastojci: Za koru: 150 g Urmi bez koštice 100 g Orašastih plodova 20 g Kokosovih pahulja Za fil: 200 g Potopljenih pa isceđenih indijskih oraha Konzerva kokosovog mleka 50 g Istopljenog kokosovog ulja 50 g Istopljenog kakao maslaca 50 g Javorovog sira 200 g Svežih višanja Par listića sveže nane Za glazuru: 100 g Tamne čokolade sa 70 % kakaoa 100 ml Biljnog mleka Priprema: U secku sameljite sve sastojke za koru,prebacite u manji četvrtasti ili okrugli kalup prečnika 18 cm i koru dobro usitnite na dno.Poređane indijske orahe stavite u blender,dodajte ostale sastojke za fil i sve dobro izblendirajte.Sipajte fil preko kore i stavite u frižider na par sati da se fil stegne.Istopite čokoladu sa biljnim mlekom stalno mešajući,pa glazuru ravnomerno rasporedite preko struganog fila. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru