Goveđi odrezak u sosu od crnog vina

Sastojci: 1 Kg Ramsteka 500 ml Suvog crnog vina 2 Čena belog luka 1 Veza peršuna 2 Grančice ruzmarina 1 Lovorov list 1 Karanfilčić So,biber Priprema: Meso očistite i prelijte vinom.Dodajte pola kašike mlevenog bibera,protisnut beli luk i ostale začine osim peršuna.Zatvprite u kesi i ostavite da se marinira nekoliko sati uz povremeno okretanje.Marinadu kuvajte u šerpici dok se tečnost ne redukuje napola,a meso posolite s obe strane.Dodajte seckani peršun i pecite u tiganju.Kada je gotovo,izvadite,umotajte u alu foliju i ostavite 3 minuta.Potom ga isecite na šnite,prelijte vrelom marinadom i poslužite. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru