Mesni pučero

Sastojci: 2 kg Telećeg buta 300 g Slanine 3 Svinjske kobasice 3 Šargarepe 3 Krompira 1/2 Glavice kupusa 1 Konzerva kukuruza 2 Štapića celera 2 Glavice crnog luka 2 Čena belog luka 1 Kašika peršuna 1 lovorov list2 Kašike maslinovog ulja 1 Kašika senfa So,biber Priprema: Teleći but isecite na manje komade.U velikom loncu prokuvajte vodu sa solju i biberom.Kada proključa dodajte teletinu.Posle 15 minuta sklonite penu s površine,pa dodajte peršun,lovorov list,štapiće celera i celu glavicu očišćenog crnog luka.Kuvajte oko sat vremena.Kupus isecite na trake pa ubacite i njega.Posle 15 minuta šargarepu oljuštite i celu je ubacite.Krompir isto oljuštite,prepolovite i posle 10 minuta i njega ubacite.Slaninu i kobasicu izdinstajte na tiganju,iseckajte pa na kraju i njih ubacite.Dodajte ulje i senf. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru