Potaž od šargarepe i praziluka

Sastojci: 2 Kašike ulja 1 Srednji crni luk 2 Praziluka 6 Većih šargarepa 3 Čena belog luka 1 Kašičica soli 1/2 Kašičice bibera 1/2 Kašičice slatke paprike 1 Veći krompir oljušten i naseckan na kockice 500 ml Supe 3 Grančice svežeg peršuna 500 ml Moja Kravica pavlake za kuvanje Krutoni za ukrašavanje Priprema: U šerpu srednje veličine na ulju dinstajte crni luk naseckan na kockice,praziluk i šargarepu naseckane na kolutiće,te beli luk naseckan na listiće dok ne zacakli,uz neprestano mešanje.Dodajte začine,krompir,supu i 200 ml tople vode pa ostavite polupoklopljeno da se krčka 25 minuta.Na kraju dodajte peršun i štapnim mikserom usitnite sadržaj u šerpici.Vratite šerpu u ringlu i dodajte pavlaku za kuvanje mešajući dok se ukusi ne povežu. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru