Izletnička pita s lukom

Sastojci: 1 Bajat hleb 100 g Putera Za nadev: 5 Jaja 200 g Mladog sira 1 Čaša kisele pavlake 180 ml Mleka 100 ml Ulja 1 Veza mladog luka 2 Kobasice ili količina po želji Priprema: Uključite rernu na 200 stepeni.Hleb isecite na parčiće veličine zalogaja,poređajte ih u pleh veličine zalogaja i poprskajte sa 50 g otopljenog putera.Pecite desetak minuta na 200 stepeni.Za fil sjedinite jaja,sir,kiselu pavlaku,mleko i ulje i posolite po ukusu.Isecite kobasicu i mladi luk,stavite na hleb,pa to prelijte filom i drugom polovinom istopljenog putera.Vratite u rernu na 25-30 minuta.Kada porumeni,izvadite i poslužite. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru