Japanski pamučni kolač sa limunom

Sadtojci: 6 Jaja 240 g Bele čokolade 240 g Neslanog krem sira Priprema: Belanjca umutiti u čvrst sneg,a čokoladu otopiti na pari.Kad se čokolada malo prohladi,dodajte žumanca i krem sir koji je odstojao na sobnoj temperaturi,te sve fino promešajte.Dodajte sneg od belanjaca i kašikom lagano umešajte smesu,te je preručite u podmazani pleh prečnika 20 cm,nekoliko puta ga podignite i lupite tepsiju o što kako bi izašao sav vazduh iz testa.Pecite 15 minuta na 170 stepeni,zatim još 15 minuta na 160 stepeni,a onda isključite rernu i ostavite kolač u njoj još 15 minuta. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru