Pasta od spanaća s filom od mesa

Sastojci: 1 Veća glavica crnog luka 2 Čena belog luka 400 g Mlevene junetine 400 g Paradajza pelata 250 ml Soka od paradajza Juneća supa po potrebi 1/2 Kašičice origana 500 g Testenine od spanaća 120 g Kačkavalja Mleveni biber Ulje,so Priprema: Crni luk očistiti i iseći na kocke,beli luk ispasirati.U većem dubljem tiganju na malo ulja propržiti crni i beli luk,dodati mlevenu junetinu i pržiti je dok ne promeni boju.Dodati iseckani pelat i sok od paradajza,malo juneće supe,te kuvati nakon što proključa još desetak minuta.Posuti origanom,posoliti i pobiberiti.Dodati testeninu od spanaća i nadalje kuvati dolivajući juneću supu po potrebi dok testenina ne nabubri.Gotovo jelo posuti rendanim kačkavaljem i poklopiti,te sačekati nekoliko minuta dok se sir ne otopi. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru