Grčka supa od pasulja

Sastojci: 250 g Pasulja 1,5 l Hladne vode 175 g Crnog luka 175 g Šargarepe Koren celera 3 Kašike maslinovog ulja 250 g Paradajza So,biber 2 Kašike seckanog peršuna Priprema: Pasulj potopite 3-4 sata pre kuvanja.Vodu prospite,nalijte ponovo hladnom vodom i stavite da provri.Skinite penu sa površine,dodajte iseckan luk,šargarepu,celer i ulje.Neka se krčka još oko 50 minuta.Ali posle 25 minuta dodajte oljušten i iseckan paradajz.Kada se pasulj skuva,posolite i pobiberite pre služenja pospite seckanim peršunom. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru