Brza riblja čorba sa tunjevinom i povrćem

Sastojci: 1 Konzerva tunjevine sa povrćem 2 Čena belog luka Pola glavice crnog luka 2 Šargarepe 1 Kašika aleve tucane paprike 400 ml Soka od paradajza 700 ml Vode Kocka za supu Kašika griza Kašičica šećera Mslo maslinovog ulja,peršun Priprema: Crni i beli luk,šargarepu iseckati pa staviti u šerpu i dinstati na malo maslinovog ulja još 10 minuta.Dodati alevu papriku,so,biber.Dodati paradajz sok,kašičicu šećera.Naliti vodom.Ubaciti rendani krompir.Poklopiti i kuvati 30 minuta na sobnoj temperaturi 30 minuta.Ubaciti kašiku griza,kuvati još 10 minuta.Na samom kraju dodati tunjevinu,neka baci jedan ključ i smanjite vatru.Dodajte peršun i mirođiju. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru