Brza riblja čorba sa tunjevinom i povrćem
Sastojci:
1 Konzerva tunjevine sa povrćem
2 Čena belog luka
Pola glavice crnog luka
2 Šargarepe
1 Kašika aleve tucane paprike
400 ml Soka od paradajza
700 ml Vode
Kocka za supu
Kašika griza
Kašičica šećera
Mslo maslinovog ulja,peršun
Priprema:
Crni i beli luk,šargarepu iseckati pa staviti u šerpu i dinstati na malo maslinovog ulja još 10 minuta.Dodati alevu papriku,so,biber.Dodati paradajz sok,kašičicu šećera.Naliti vodom.Ubaciti rendani krompir.Poklopiti i kuvati 30 minuta na sobnoj temperaturi 30 minuta.Ubaciti kašiku griza,kuvati još 10 minuta.Na samom kraju dodati tunjevinu,neka baci jedan ključ i smanjite vatru.Dodajte peršun i mirođiju.
Prijatno😘
Comments
Post a Comment