Gulaš sa boranijom

Sastojci: Pola kašike ulja Glavica crnog luka 1 Šargarepa Veza peršuna 200 g Graška 200 g Boranije Krompir,pola kašike brašna Pola kašike začindke paprike Kašika suvog biljnog začina Malo bibera 100 ml Kuvanog paradajza Ulje,so Priprema: Sitno iseckajte crni luk i izdinstajte ga na ulju.Dodajte potom iseckanu šargarepu i isitnjeni krompir,ubacite boraniju i grašak,pa nalijte malo vode i sipajte sok od paradajza.Kada sve povrće bude kuvano,napravite zapršku od ulja i brašna i začinske paprike ,prelijte varivo ,pospite sitno iseckan peršun i začinite. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru