Teleća rebra sa krompirom iz rerne

Sastojci: Teleća rebra Šareni biber Ruzmarin Maslinovo ulje Krompir,šargarepa Paprike,začin za krompir Šampinjoni 20 gr Maslaca Priprema: Teleća rebra posoliti i premazati tečnom marinadom: šareni biber,ulje,maslinovo ulje,ruzmarin.Premazati obe strane.Zagrejati rernu na 200 stepeni uz upaljen ventilator.Nauljiti pekač i položiti meso.Ostaviti da se peče 60 minuta.Povrće naseći krupnije i začiniti: ulje,maslinovo ulje,sol,začin krompir.Nakon 60 minuta dodati povrće i ostaviti da se peče još 60 minuta.Iseckati šampinjone i ubaciti u pekač.Meso premazati maslacem kako bi dobilo finu koricu i bilo što sočnije.5 minuta pred kraj dodajemo paprike. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru