Pileća bajadera

Sastojci: 1 kg Belog pilećeg mesa 2-3 Kašike senfa 2 Kašičice začina 200 g Rendanog kačkavalja 150-200 g Suvog mesa 150 g Kačkavalja na listiće Preliv: 2 Jaja 1 Čaša kisele pavlake Priprema: Iseći belo meso na dve šnicle(na isti način iseći svo brlo meso)poređati u podmazan pleh posuti začinom pa premazati senfom.Preko senfa staviti rendani kačkavalj a preko kačkavalja poređati suvo meso.Preko suvog mesa poređati kačkavalj na listiće. Pereliv: Izmutiti jaja(viljuškom samo da se sjedine jaja)pa dodati kiselu pavlaku,preliti bajaderu prekriti folijom pa peći na 200 stepeni oko 30 minuta a zatim skinuti foliju i dopeći još 15 minuta da se uhvati lepa crvena korica. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru