Najukusniji i brži način pripreme pilećim prsa

Sastojci: 2 Luka 1 Kašičica soli 1 Kašičica šećera 600 g Pilećih prsa 2 Kašike majoneza 2 Kašike pavlake 2 Čena brlog luka 1 Kašičica soli 1 Kašičica mlevenog crnog bibera 1 Kašičica origana 1 Čaša tople vode 200 g Tvrdog sira Priprema: Pileća prsa iseći po dužini dodati u činiju posuti biberom ,soli,origanom izmešati rukom ostaviti u frižider da se hladi oko 25 minuta.Za to vreme ise kati crni luk dodati u činiju ,posoliti i sipati 1 čašu vode .Ostaviti da se ohladi oko 15 minuta.Luk poređati u vatrostalni pleh pa preko poređati pileće meso .Umutiti 2 kašike pavlake,2 kašike majoneza ,biber,beli luk izmešati i posuti po mesu poravnati i posuti sa lukom pa poređati opet meso pa fil od pavlake i majoneza narendati 200 g tvrdog sira posuti i staviti da se peče na 180 stepeni oko 35-40 minuta. Posuti seckanim peršunom. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru