Neverovatno ukusna testenina od patlidžana
Sastojci:
4 Jaja
1 Patlidžan
1 Luk
250 g Testenine rigatoni
50 g Parmezana ili pekorina
So,biber
Za punjenje belanjce:
3 Čeri paradajza
1 Kašika kuvanog patlidžana
Peršun
2 Kašike majoneza
1 Čen belog luka
So,biber
Priprema:
U šerpicu skuvati 4 jaja.Iseckati luk u tiganj sipati ulje dinstati luk iseckati patlidžan dodati na luk ,so,biber poklopite i kuvajte povremeno mešajući.Iseckati 3 čeri paradajza ,iseckati sitno peršun.Skloniti sa ringle dodati 1 kašiku patlidžana u seckani paradajz,seckani peršun,1 čen belog luka,2 kašike majoneza,so,biber ovu smesu ćemo koristiti za belanjca.Očistiti kuvana jaja preseći na pola izvaditi žumance i filovati smesom.Šerpu sa vodom staviti da provri sipati testeninu .Izrendati parmezan izmrviti žumanca ,biber,so,maslinovo ulje izmešati žicom.Uključiti ringlu sa parmezanom i dodavati testeninu u tiganj sve sjediniti sa žumancima izmešati .
Prijatno😘
Comments
Post a Comment