Neverovatno ukusna testenina od patlidžana

Sastojci: 4 Jaja 1 Patlidžan 1 Luk 250 g Testenine rigatoni 50 g Parmezana ili pekorina So,biber Za punjenje belanjce: 3 Čeri paradajza 1 Kašika kuvanog patlidžana Peršun 2 Kašike majoneza 1 Čen belog luka So,biber Priprema: U šerpicu skuvati 4 jaja.Iseckati luk u tiganj sipati ulje dinstati luk iseckati patlidžan dodati na luk ,so,biber poklopite i kuvajte povremeno mešajući.Iseckati 3 čeri paradajza ,iseckati sitno peršun.Skloniti sa ringle dodati 1 kašiku patlidžana u seckani paradajz,seckani peršun,1 čen belog luka,2 kašike majoneza,so,biber ovu smesu ćemo koristiti za belanjca.Očistiti kuvana jaja preseći na pola izvaditi žumance i filovati smesom.Šerpu sa vodom staviti da provri sipati testeninu .Izrendati parmezan izmrviti žumanca ,biber,so,maslinovo ulje izmešati žicom.Uključiti ringlu sa parmezanom i dodavati testeninu u tiganj sve sjediniti sa žumancima izmešati . Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru