Zdrava i kremasta salata sa pečenim paprikama

Sastojci: 1 kg Zelene i crvene šilja paprike 200 g Kisele pavlake 1 Kašika majoneza Maslinovo ulje So,mirođija,peršun 2-3 Čena belog luka Priprema: Pre pečenja paprike oprati i izbrisati .Saviti na pleh obložen prk papirom i pečem kada se stvori kotica stavljamo u posudu prekriti folijom da bi omekšale.Posle par sati skinuti kožicu sa paprika i očistiti ih od semenki .Paprike iseći na trake staviti u činiju i dodati iseckani beli luk ,posolite,200 g kisele pavlake,1 kašiku majoneza i sve promešate iseckati mirođiju i peršun malo maslinovog ulja i sve promešyti. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru