Bakin rolat

Sastojci za koru: 6 Jaja 6 Kašika šećera 1 Vanilin šećer 5 Kašika brašna 1 Kašičica praška za pecivo 1 Kašika kakaoa Za fil: 1 Tegla kompota od breskve 5 Kašika džema od breskve Priprema: U belanjca umutite čvrst šam postepfno dodajući šećer i vanilin šećer.Kada se dobro umuti,dodajte žumanca,sastojke dobro izmiksajte,pa na kraju umešajte prašak za pecivo i brašno.Odvojite 5 kašika od umućene smese,pa u njega dodajte kakao.Breskve iz kompota dobro ocedite,isecite na kriške,pa poređajte u pleh preko papira za pečenje jednu do druge.Preko breskvi sipajte žutu masu i poravnajte,preko toga kašikom nanesite kakao-testo i sve prošarajte.Koru pecite na 180 stepeni oko 10 minuta.Preokrenite je na vlažnu krpu i skinite papir za pečenje.Na breskve nanesite džem i umotajte u rolat.Pokrijte ga krpom i ostavite da se ohladi.Secite na parčiće željene veličine. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru