Čili Kon karne

Sastojci: 600 g Mlevenog junećeg mesa 2 Glavice luka 7 Čenova belog luka 800 g Pelata Konzerva od 400 g crvenog pasulja 3 Kašičice tucane ljute papričice So,biber Pola kašičice origana Kašičica kima 3 Kašike ulja 2 Kocke crne čokolade Priprema: Na ulju izdinstati luk i meso,posoliti i dinstajte dok meso ne omekša.Dodati seckani beli luk,usitnjen paradajz i začine,pa kuvajte oko sat vremena na tihoj vatri.Pred kraj kuvanja dodajte pasulj iz konzerve i čokoladu,te kuvajte još nekoliko minuta.Ovo meksičko jelo možete da poslužite uz tortilju. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru