Čokoladna torta sa kokosom

Sastojci: 4 Jaja 2 Kašike skroba 2 Kyšike kykaoa 2 Kašike šećera Prstohvat soli Kokosov krem: 300 ml Mleka 2 Kašike skroba 2 Kašike šećera 100 gr Kokosovoh pahuljica 40-80 gr Čokolade za glazuru Priprema: U činiju odvojiti 4 jaja ,prstohvat soli umutiti u čvrst sneg.U žumanca dodati kakao,šećer skrob umutiti žicom dodati umućena belanjca sve lagano sjediniti .Sipati u gumeni kalup .U šerpu sipati 300 ml mleka ,2 kašike skroba,2 kašike šećera,100 gr kokosovih pahuljica mešati dok se ne zgusne.Pečeni biskvit izručiti na dasku preseći na pola vratiti nazad u kalup pa premazati filom staviti gore drugu kotu premazati otopljenom čokoladom. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru