Krmenadle sa pečurkama

Sastojci: 4 Krmenadle 1 Glavica crnog luka 200 g Šampinjona 300 g Bujona 300 ml Ulja Priprema: Krmenadle operite i izlupajte tučkom za meso.Propržite ih na zagrejanom ulju i posolite.Na istom ulju propržite sitno seckani crni luk,dodajte ispečene krmenadle i nalijte supom,te kuvajte na tihoj vatri dok sasvim ne omekšaju.Potom ih poređajte u drugi sud,preko rasporedite na listiće iseckane šampinjone i prelijte sokom u kom su se dinstale.Krčkajte na tihoj vatri da i pečurke budu gotove.Jelo poslužite na tanjiru preliveno sokom od dinstanja. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru