Zalivena šampita

Sastojci za koru: 7 Žumanaca 7 Ksšika šećera 7 Kašika mleka 7 Kašika brašna 1 Kesica praška za pecivo Za fil: 7 Belanjaca 7 Kašika šećera 500 g Breskvi Za sirup: 200 g Šrćera 100 ml Vode Priprema: Za koru umutite žumanca sa šećerom,pa dodajte ostale sastojke i umutite kompaktnu smesu .Sipajte je u veći pleh obložen pek papirom i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.Skuvajte šećer i vodu da dobijete sirup.Umutite belanjca,pa kada dobijete čvrst sneg,sipajte sirup uz stalno mešanje.Iseckajte breskve što sitnije,pa ih dodajte u fil,pomešajte i nafilujte koru.Stavite šampitu u frižider da se stegne . Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru