Pileći paprikaš

Sastojci: 1/2 kg Piletine bez kosti 200 gr Krompira 1 Crvena paprika 1 Kašika paradajz pirea So,suvi začin,biber Lovorov list Crvena paprika Crvena dimljena paprika Peršun Priprema: Pileće meso oprano i očišćeno od kostiju iseckamo i propržimo na zagrejanom ulju da porumeni .Dok se meso prži krompir iseći na kockice ,papriku očistiti od semenki pa iseckati na trakice dodamo u meso posolimo i pržimo sve zajedno,dodamo krompir,peršun seckani,lovorov list,paradajz pire,suvi začin 1 kašičicu,biber sipati vruću vodu da ograzne kuvati oko 15-20 minuta.Sipamo u šerpicu kašku ulja ,1 kašičicu crvene paprike,1 kašičicu dimljene crvene paprike izmešati i sipati u paprikaš promešati. Prijstno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru