Punjena pileća prsa

Sastojci: 70 gr Crnog luka 4-5 Čenova belog luka 1 Vezica peršuna 250-300 gr Smeđih pečuraka /šampinjona Maslinovo ulje 20 gr Putera 6 Pilećih prsa So,biber 2 Kašičice slatke paprike u prahu 250 gr Sira(mocarela ili gauda) Šunka Priprema: Iseckati crni i beli luk,peršun,šampinjone.Sipati maslinovo ulje zagrejati i dodati crni ,beli luk,peršun i šampinjone pa dinstati 6-7 monuta.Treba nam 6 pilećih filea koje ćemo zaseći nožem napraviti nešto poput džepa.Pileća prsa posoliti i pobiberiti .Zatim urolati 2 kašičice slatke crvene paprike ,posuti 1 kašičicom maslinovog ulja .Zatim dodati so,biber,zatim dodati iseckani peršun te sve promešati i puniti pileća prsa.Posudu za pečenje premazati maslinovim uljem i ređati pileća prsa.Zatim dodati polu tvrdi sir i šunku.Peći na 190 do 200 stepeni oko 35-40 minuta. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru