Gulaš sa povrćem za svakog gosta-meso i povrće u super kombinaciji
Sastojci:
500 gr Junetine bez kostiju
1 Konzerva šampinjona
3 Glavice luka
2 Šargarepe
1 Paprika
200 ml Paradajz sosa
So,biber,suvi začin
Crvena paprika
Lovorov list
1 Paradajz
Peršun
Priprema:
U šerpu sipati ulje ,luk dinstati da se istopi dok se luk dinsta iseckati juneće meso na kockice ,dodati šargarepu i meso promešati dinstati meso dok ne promeni boju,posoliti sipati vodu oko 300 ml poklopiti i kuvati na laganoj vatri.Iseckati papriku na kockice .Naseckati sitno paradajz .Posle 20 minuta meso se raspada dodati papriku,šampinjone promešati poklopiti i još malo kuvati dodati paradajz ,začune,paradajz sos,malo bibera,suvi začin,peršun dodati na kraj i još krčkati oko 10 minuta.
Prijatno😘
Comments
Post a Comment