Gulaš sa povrćem za svakog gosta-meso i povrće u super kombinaciji

Sastojci: 500 gr Junetine bez kostiju 1 Konzerva šampinjona 3 Glavice luka 2 Šargarepe 1 Paprika 200 ml Paradajz sosa So,biber,suvi začin Crvena paprika Lovorov list 1 Paradajz Peršun Priprema: U šerpu sipati ulje ,luk dinstati da se istopi dok se luk dinsta iseckati juneće meso na kockice ,dodati šargarepu i meso promešati dinstati meso dok ne promeni boju,posoliti sipati vodu oko 300 ml poklopiti i kuvati na laganoj vatri.Iseckati papriku na kockice .Naseckati sitno paradajz .Posle 20 minuta meso se raspada dodati papriku,šampinjone promešati poklopiti i još malo kuvati dodati paradajz ,začune,paradajz sos,malo bibera,suvi začin,peršun dodati na kraj i još krčkati oko 10 minuta. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru