Savršen prebranac

Sastojci: 500 gr Pasulja(ja koristim tetovac domaći) 10 Glavica crnog luka (to mu dođe oko 1,5 kg) 4,5 Čena belog luka Domaće kobasice(ko voli može da uzme da budu malo ljute) Slaninica domaća Aleva paprika Vegeta,biber,lovorov list Mast ili ulje šta imate Priprema: Pasulj staviti kuvati ,iseckati crni i beli luk dinstati ,dodati crvenu papriku ,biber,vegetu izmešati.Nauljiti pleh i ređati pasulj pa ćemo staviti blago crvene paprike i vegete ,3 lovorova lista i malo bibera pa staviti nadev rasporediti preko pasulja poređati kobasice i slaninicu pa ponovo staviti nadev preko kobasice rasporediti i pokriti gore pasuljom sipati tečnosti od pasulja u tiganj staviti malo paprike i vegete umešati i preliti preko pasulja prekriti folijom i peći na 200 stepeni oko 45 minuta. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru