Tajna je u marinadi!Oslić iz rerne tako ukusan i sočan

Sastojci: 2 kg Oslića Marinada 1-2 Limuna(sok od limuna) 2 Kašičice suvog začina 1-2 Kašičice soli 1 Kašičica belog luka u granulama 1 Kašičica bibera 2 Kašičice ljute ili slatke crvene začinske paprike 100 ml Ulja Očišćene i izrezane komade uvaljati u marinadu i ostaviti da odstoje 15-20 minuta.Svaki komad ribe uvaljati u kombinaciju brašna. 200 g Pšenično 200 g Kukuruzno Priprema: U činiju sipati sok od 2 limuna,sveži beli luk,1 kašičicu bibera,2 kašičice suvog začina,1 kašičicu soli,2 kašičice ljute ili slatke crvene paprike sve ove sastojke ću izmešati dodati malo maslinovog ulja .Oslić iseći na manje komade ili srednje tako izrezane valjati u marinadu i stavljati u jednu posudu malo izmešati i ostaviti da odstoje oko 15-20 minuta.Pa dodati 200 g pšeničnog brašna i 200 g kukuruznog brašna izmešati malo i valjati ribu i ređati na pleh obložen pek papirom malo nauljiti i peći na 200 stepeni oko 30 minuta sa jedne strane i još 20 minuta sa druge strane. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru