Čokoladna oblande sa keksom i puslicama
Sastojci:
250 ml Mleka
250 gr Šećera
200 gr Čokolade za kuvanje
1 Margarin ili puter
300 gr Plazma mlevenog keksa ili nekog drugog keksa
1 Oblanda(1 list oblande)
80 gr Puslica
Pripreme:
U šerpu dodati oko 250 gr šećera,1 dc mleka,1 puter,200 gr čokolade za kuvanje izlomiti istopiti dodati u smesu 300 gr bilo kojeg keksa po želji sve sjediniti smesu delimo na pola kako bi se brže prohladilo pa mazati prvi list oblande .Puslice samo malo izdrobiti .Kada prvi list premažemo ostaviti da se ohladi.Mažemo drugi list oblande poređamo izlomljene puslice i preklopimo drugim listom oblande samo malo pritisnemo sa nečim težim predmetom i ostavite da odstoji preko noći ili nekoliko sati.
Prijatno😘
Comments
Post a Comment