Ove tikvice sa pečurkama su bolje od mesa

Sastojci: 1 Veća tikvica Biljno ulje Pečeno zlatno braon 300 gr Pečuraka 1/2 Kašičice soli 1 Veći luk 20 gr Putera 2 Čena belog luka Prstohvat soli 1/2 Kašičice ljute papričice Kašičica paprike 2 Kašike soja sosa Soli po ukusu 50 gr Parmezana Malo peršuna Priprema: Tikvicu iseći po dužini sipati biljno ulje u tiganj pečena je kada dobije zlatno braon boju,300 gr šampinjona iseckati tikvicu posoliti .Tikvice sipati u vatrostalni sud .Iseckati 1 veći luk sipati biljno ulje i dinstati 2 minuta.Dodati šampinjone ,dodati 20 gr putera dinstati 5 minuta ,dodati beli luk iseckan ,prstohvat soli ,1/2 kašičice ljute paprike ,dodati tikvicu ,kašičicu paprike,2 kašike soja sosa ,50 gr parmezana narendanog ,iseckani peršun .Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru