Ove tikvice sa pečurkama su bolje od mesa
Sastojci:
1 Veća tikvica
Biljno ulje
Pečeno zlatno braon
300 gr Pečuraka
1/2 Kašičice soli
1 Veći luk
20 gr Putera
2 Čena belog luka
Prstohvat soli
1/2 Kašičice ljute papričice
Kašičica paprike
2 Kašike soja sosa
Soli po ukusu
50 gr Parmezana
Malo peršuna
Priprema:
Tikvicu iseći po dužini sipati biljno ulje u tiganj pečena je kada dobije zlatno braon boju,300 gr šampinjona iseckati tikvicu posoliti .Tikvice sipati u vatrostalni sud .Iseckati 1 veći luk sipati biljno ulje i dinstati 2 minuta.Dodati šampinjone ,dodati 20 gr putera dinstati 5 minuta ,dodati beli luk iseckan ,prstohvat soli ,1/2 kašičice ljute paprike ,dodati tikvicu ,kašičicu paprike,2 kašike soja sosa ,50 gr parmezana narendanog ,iseckani peršun .Prijatno😘
Comments
Post a Comment